Friday, August 6, 2010

visit MIDE at PWTC while getting bored with scuba club!!




last week pegi pwtc utk hadiri expo scuba... berlangsung selama 3 ari x silap aku... club scuba kampus aku dgn bagosnya berjaya membawa rombongan... walaupun pada awalnya nak sewa bas la konon... tapi hampeh... terpaksa sewa viva 3 bijik.... so dgn tak sengajanya aku pon terpaksa jadik driver... bukan stakat jadik diver yg bertauliah lah... adoiii... sebanarnya aku pegi pon dalam keadaan terpaksa... sebab nak drive dak2 ni semua... sabo je la kan..

so biler dah sampai kat expo tu, aku dah kebuntuan... lepas pusing2 kat dalam tu, aku ngn kayrule pon decide nak blah dari situ... bohsan gler kot.. dah macam orang takdak haluan... dah la sentap ngan si along tu... minah bossy... geram giler kott.. nyampah... errr.... sempat gak la bertekak ngn minah tu... haihhh... tak pe la... demi club scuba tu... trima je la dia punya pot pet tu...



so, aku ngn kayrule pon blah r dari situ.. pegi kat mall sbelah pwtc.. pon buhsan gak.. dah puas pusing2, ktorg pegi la lepak kt mcd tu.. makan kenyang2, puas2... dah tu lepas kenyang, bawak la perut yg penuh tu pegi lepak kat ruang legar dlm pwtc tu lah... bohsan x terkata... aku pon tertido kat sofa yg empuk selama 2 jam.. hahaha... ntah la aku berdengkur ke ape ke.. lantak laa...

biler dah sedar tu, aku nampak la budak2 yang baru join scuba nih dgn bangganya membeli belah segala goggle, fins ngan snorkel... haha.. agak kelakar... diangkutnya segala barang2 tu ke sane sni... takpe adik2, abang mu ini dah ade lesen scuba.. tak nunjuk pon lah! haha... takpe la.. beli la pe yang korang hingin... bleh dibuat perkasam... lepas ni club scuba nak pupus dah... korang tak tau kann... adesss... tu je lah nak bebel2... puas dah kot ngikut club ni... ntah pe2 je... lepas ni, aku dah tekad tak mo join dah... bubye scuba! haha :D