Tuesday, May 11, 2010

toink2...


bismillahirrahmanirrahim....
stelah skian lme aku nk wt buat blog, akhrnye, hari ni tggl 11 may 2010 wujud la blog aku ni haa.. huhu... sbnrnye, mnulis ni mmg dh hobi aku dr kcik... tp aku just tlis dlm buku je la... so, skang sjak de web log atau blog ni, tringin la jgak nak de blog sndri... bleh la aku tlis sgale mcm kt sni.. haha... jgn tlis mrepek2 suda la kan... tp klu mrepek pon mntak ampun la ea... haha.. tu pix aku.. kunun2 ngah buhsan la... biler dh busan mule la ngadap lappy 24 7 hours.. hahahaha.. skang dh kne pakai spec silau... mate aku pon dh x bleh drve bile malam.. susah btol.. huk3... ok la, nnti smbung lg... tata titi tutu~ (^^)